Søg tilskud nu!

  Hvis du er omfattet af Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiat, IMAKs ferierejsefond er det nu, du skal ansøge om tilskud til din sommerferierejse.

   

   

  Hvem kan søge? 

  I henhold til § 1 i vedtægterne for Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiats Ferierejsefond har fonden til formål at bidrage til støtte for ferieafvikling for overenskomstansatte og tjenestemandsansatte, for hvem der indbetales bidrag.  
   
  •  Er du ansat efter overenskomsten for lærere eller som tjenestemandsansat lærer efter den 1. januar 1998, og har du ikke ret til feriefrirejse via din ægtefælle/samlever,

  •  Ansatte der er ansat i 2000, 2002, 2004, 2006, 2008, 2010, 2012, 2014, 2016 og 2018 vil kunne opnå støtte i ferie-året 2020, hvis ikke andet er godkendt.

   

  Hvilke betingelser gælder?  

  Regulativet, som er godkendt af bestyrelsen. 

   

  Hvor stor er støtten? 

  Støttestørrelsen afgøres, når foreningen har modtaget alle ansøgningerne. 

   

  Hvordan søger jeg? 

  Hvis du vil søge om støtte, skal du udfylde en rekvisition, som du henter på www.imak.gl eller du kan få den af din tillidsrepræsentant. Du skal selv sende din ansøgning på fax nr. 325061 eller sende pr. mail på imak@imak.gl.  

   

  Rekvisitionen skal være foreningen i hænde: 

   

  Senest den 1. november 2019

   

  Når foreningen har modtaget rekvisitionen, vil vi påtegne den og returnere den til dig med oplysning om, hvor stor en del af dine rejseudgifter fonden kan dække. Du skal herefter aflevere rekvisitionen på dit rejsebureau og her bestilles din rejse.