Tuesday, 14 Mar 2017 14:44 Alder: 2 yrs
  Kategori: Forsidenyhed, Forsidebanner, Pressemeddelelser

  Pressemeddelelse

  Som formand for IMAK har jeg sammen med repræsentanter fra andre organisationer mv. været inviteret til et lukket møde med kandidater, der er opstillet til kommunalvalget i Kommuneqarfik Sermersooq for Siumut.


   

  Jeg var inviteret til at tale om bl.a. de arbejdsbetingelser, som lærerne har i folkeskolen i dag. Under mødet understregede jeg meget, at IMAK er partipolitisk uafhængig.

   

  Desværre har det vist sig, at en af kandidaterne uden mit vidne optog mig, da jeg talte og efterfølgende lagde vedkommende optagelsen ud på sin politiske facebookprofil.  Jeg kan stå fuldstændig inde for de oplysninger, jeg kom med på mødet, men da opslaget kan give det indtryk, at jeg i min egenskab af formand for IMAK støtter et bestemt partis valgkamp, har jeg bedt om at få opslaget fjernet.

   

  Imidlertid var opslaget delt en del gange allerede inden det blev fjernet, hvorfor jeg finder det nødvendigt at understrege, at IMAK er partipolitisk uafhængig. 

   

  Som IMAKs formand stiller jeg mig således til rådighed for alle partier og andre interessenter, hvis der er interesse for at få oplysninger om IMAKs indsatsprogram og lærernes arbejdsbetingelser.

   

   

  Karl Frederik Danielsen

  Formand for IMAK

   

  mobil 543339