Saturday, 7 Oct 2017 14:16 Alder: 2 yrs
  Kategori: Forsidenyhed, Forsidebanner, Pressemeddelelser

  PROJEKTAFSLUTNINGSRAPPORT - VIRKSOMHEDERNE UD I SKOLERNE - SKOLERNE UD I VIRKSOMHEDERNE


  Kære læser,

   

  Det er med stor glæde, at jeg på vegne af Styregruppen kan give denne rapport et par korte ord med på vejen. Selve tanken bag projektet har været at knytte tættere bånd mellem Folkeskolen og Erhvervslivet, og få nogle erfaringer med, hvilke tiltag der virker i forskellige byer med forskellige ressourcer. På den baggrund er det en fornøjelse at kunne opsummere pilotprojektet og konstatere, at der har været et stort engagement hos de fleste deltagere i projektet. 

   

  Der er etableret en række lokale initiativer, der hver for sig har skabt en bro mellem Folkeskole og erhvervslivet på flere niveauer. Helt konkret har de unge fået et mere nuanceret indblik i uddannelses- og jobmuligheder i deres lokalområde gennem den direkte kontakt til erhvervslivet. 

   

  Dette lover godt for det videre forløb, hvor en projektansat får mulighed for at arbejde videre på baggrund af pilotprojektets resultater. CSR Greenland igangsætter til september projektet VI SES!, som indebærer udvikling at en værktøjskasse til skole-erhverv-samarbejde, som alle kommuner og skoler kan få gavn af i Grønland. VI SES! -projektet er finansieret af BikubenFonden.

   

  Jeg håber, at I vil tage godt imod de nye tiltag, der kan bygge bro mellem Folkeskole og Erhvervsliv, motivere de unge til at tage ansvar for eget liv og klæde de unge på til at træffe kvalificerede uddannelsesvalg.

   

  De bedste hilsner

  Michael Binzer